LarsA-hallen

Trivselregler

All träning och verksamhet i LarsA-hallen sker helt på egen risk och strikt hundägaransvar gäller.

Du har endast tillgång till hallen under den tid som du har bokat. Det innebär att du inte går in före din tid och att du lämnar lokalen när tiden är slut. All förberedelse och avslut skall göras på egen tid och inte göras på annans tid. Respektera detta så undviker vi irritation och ”hundkrockar” vid början och slutet av träningen!

Alla ytterdörrar skall hållas stängda. Även dörrarna mellan entrén och hallen och in till kurslokalen.

Hunden skall vara välrastad innan du går in i hallen.

Torka av hundens tassar ordentligt med medhavd handduk.

Ställ ytterskor i entréhallen och använd inneskor på konstgräset. Fotbollsskor med dubbar ej tillåtet. 

Kurslokal och entré får inte användas som stora burar med lösa hundar utan uppsikt. Har man hunden där skall den sitta i bur som ej repar golvet.

Hundar får ej vistas i pentryt.

Låt inte hunden springa fritt eller stå uppbunden i hallen när du bygger bana etc. Använd bur så undviks markeringskissande. 5 låneburar finns uppställda. Medtag egen dyna/liggunderlag.

Inget belöningsgodis får kastas/strös på gräset. Var noga med att inget ramlar ur ficka/väska/behållare när ni rör er på banan.

Ingen pälsvård/kloklippning får göras i hallen.

Använd tikskydd eller kiss-skydd om din hund behöver det. Kiss-skydd, i 3 storlekar, finns att låna om du glömt din hunds.

Om en ”olycka” är framme så finns redskap för att städa upp i förrådet.Markera platsen direkt, använd våtdammsugaren (strömuttag finns under varje värmepump och på servicedelen) och sug upp blöt sand, återfyll med torr sand och spraya lite ättiksvatten över stället.

Städa efter dig och håll snyggt på toaletter och servicedelen.

Du har tillgång till pentryt med micro, kaffebryggare mm. Om du lånar muggar, bestick mm diska/torka efter dig och ställ tillbaka i skåpet. Diskmaskinen används endast vid större evenemang, så ställ inte in enstaka saker där och tro att någon annan fixar resten.

Släck lampor i hallen, kurslokalen och pentryt när du lämnar hallen.

Vid ev. skada på utrustning eller i hallen kontakta Leif omgående.